Petrecere mare pentru Pescobar, si-a botezat baietelul

Single Post Images

Cei care îl știu pe Pescobar știu că omul ăsta n-are frână la găinării. Iar când vine vorba de petreceri, afaceristul controversat de la Taverna Racilor știe să o dea pe arăt! Recent, faimosul restaurator a devenit tătic pentru a doua oară și, fireșe, evenimentul nu putea trece nebăgat în seamă. Așa că Pescobar a pus la cale una dintre petrecerile sale dementiale, de unde nu au lipsit șampaniile, dedicațiile și aruncatul cu teancuri de bani!

În martie anul acesta, Gianina Crișan, actuala parteneră de viață a lui Paul Nicolau (alias Pescobar), l-a adus pe lume pe cel de-al doilea fiu al afaceristului. Un eveniment cu atât mai special, cu cât băiețelul vine după o lungă perioadă în care Pescobar a fost tătic doar pentru fiica lui dintr-o relație anterioară.

Cum altfel decât printr-o petrecere de pomină? La câteva luni după venirea pe lume a micuțului, Pescobar și Gianina au pus la cale botezul, iar evenimentul a fost unul de zile mari. Locația? Unde altundeva decât la restaurantul propriu al afaceristului, Pescobar Sushi din Herăstrău.

La botezul fiului său, Pescobar a scos toba mare. Restaurantul a fost luat cu asalt de o mulțime de invitați, iar atmosfera a fost una de neuitat:

  • Preparate delicioase au curs șuvoi de la bucătăria restaurantului
  • Vinuri și șampanii de cea mai bună calitate au fost la tot pasul
  • Muzica live a încins atmosfera și a pus picioarele invitaților în mișcare
  • Dedicațiile pentru micuț au curs pe bandă rulantă, Pescobar aruncând teancuri de bani pentru fiecare dintre ele

Distracția a ținut până dimineața următoare, părinții sărbătoriți petrecând alături de familie, prieteni și angajați.

În timpul petrecerii de pomină, Pescobar a profitat de ocazie pentru a dezvălui numele fiului său. Se pare că micuțul poartă denumirea de Marc Paul, un nume cu rezonanță, demn de un mogâldeț ce va crește sub aripa protectoare a unui tătic milionar.

Gianina Crișan, partenera de viață a lui Pescobar, a strălucit la petrecerea de botez. Purtând o rochie albă, elegantă, tânăra mamă a fost nelipsită de lângă iubitul ei în acea zi importantă. Cei doi au fost de nedespărțit, savurând fiecare moment al evenimentului alături de cei dragi.

Deși puțini știu, Pescobar mai are un copil dintr-o relație anterioară - o fiică. La petrecerea de botez, aceasta a fost prezentă alături de bunica ei, participând la sărbătoarea frățiorului ei mai mic.

Chiar dacă mariajul cu mama fiicei sale nu a funcționat, Pescobar a reușit să mențină o relație civilizată cu fosta parteneră. Motivul? Binele copilului pe care îl au împreună. Afaceristul a mărturisit că cei doi foști soți merg adesea în vacanțe împreună cu fiica lor, reușind să păstreze un climat pozitiv în ciuda despărțirii.

Chiar dacă a petrecut toată noaptea în cinstea fiului său, Pescobar nu a stat prea mult pe tândăleți. A doua zi dimineață, acesta s-a prezentat la serviciu în Herăstrău, gata să își reia îndatoririle de patron de local. Un adevărat exemplu de muncă și dedicație!

Fie că e vorba de afaceri sau de viața personală, Pescobar dovedește că știe cum să trăiască din plin fiecare clipă. Petrecerea de botez a fiului său a fost un adevărat spectacol al luxului și distracției, demn de un mogul în devenire. Iar asta nu e decât un exemplu din viața trepidantă a afaceristului controversat!


Marele Gânditor

Marele Gânditor, cunoscut pentru capacitatea sa uimitoare de a se pierde în gânduri timp de ore întregi, este un scriitor celebru care a reușit să îmbine filozofia profundă cu umorul savuros. De la întrebări existențiale precum "De ce pâinea se arde doar pe o parte?" până la dileme cotidiene precum "Cât de multă pizza este prea multă?", el explorează misterele vieții cu o pană în mână și un zâmbet ironic pe buze. Operele sale sunt pline de glume subtile, jocuri de cuvinte și observații hilare care te fac să râzi și să gândești în același timp. Marele Gânditor nu doar că inspiră, dar și distrează, devenind astfel un adevărat maestru al cuvintelor și al râsetelor.