Când vine vorba de divorțuri în showbiz-ul autohton, lucrurile pot lua o întorsătură ciudată – unele cupluri se despart ca niște adversari de temut, în timp ce altele își iau la revedere cu un zâmbet larg și fără pică. În cazul Ancăi Țurcașiu, totul pare să fi fost o chestiune de...incompatibilitate de program! 🕰️

Sfârșitul unei ere: Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu divorțează după 22 de ani

În 2020, vestea că Anca Țurcașiu și soțul ei, medicul Cristian Georgescu, divorțează după două decenii de căsnicie a făcut valuri în presă. Artista și-a exprimat public regretul pentru eșecul relației, dar a preferat discreția în privința motivelor reale care au dus la ruptura de bărbatul pe care credea că îl va avea alături până la adânci bătrâneți.

"Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni!", a transmis Anca pe rețelele de socializare.

În timp ce fanii se întrebau ce anume a dus la divorțul celor doi părinți, un lucru era cert – micuțul lor, Radu, se afla în centrul acestei separări. Cu toate acestea, Anca a ținut să liniștească apele, asigurându-i pe toți că va merge mai departe "cu fruntea sus" și că va găsi din nou fericirea și iubirea.

Secrete din dormitor: Cluburile de swingeri, o pasiune discretă

Deși motivele exacte au rămas mult timp un mister pentru public, un prieten apropiat al cuplului a aruncat o lumină...interesantă asupra situației. Conform dezvăluirilor făcute de Cristian Țânțăreanu în 2014, Anca și Cristian obișnuiau să frecventeze cluburi de swingeri o dată la câteva luni!

"În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate", a declarat Țânțăreanu pentru presă.

Aparent, această activitate nu era deloc o problemă pentru cei doi soți. Ba chiar dimpotrivă – ea părea să le cimenteze relația! Dar nu aici se ascundea cheia divorțului...

Conform acelorași dezvăluiri, adevărata piatră de poticnire în căsnicia Ancăi și a lui Cristian era...programul încărcat al artistei! În timp ce medicul stomatolog iubea să petreacă până târziu în noapte alături de prieteni, soția lui trebuia să se culce devreme pentru a face față agendei ei pline.

"El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Ea zicea tot timpul că este obosită și că a doua zi se trezește devreme, dar nu din cauza asta s-au despărțit", a explicat Țânțăreanu.

Deci, deși viața lor intimă părea să meargă ca uns, micile neînțelegeri legate de program s-au acumulat în timp, ducând în cele din urmă la divorț. Cine ar fi crezut?!

După ce și-a luat rămas-bun de la mariajul de 22 de ani, Anca a avut nevoie de puțin timp pentru a-și reveni. Dar când a făcut-o, a revenit cu bang! În vara anului trecut, paparazzii de la CANCAN.RO au surprins-o pe plajă alături de un nou iubit misterios.

Deși identitatea lui rămâne un mister, am putea spune că noul partener al Ancăi este un adevărat... cititor înrăit! Dovada? Bărbia impunătoare și tatuajul de pe brațul stâng.

Iar dacă adăugăm și imaginile incendiare de la mare în care cei doi arătau ca niște îndrăgostiți adevărați, putem spune că viața bate... filmul? 🎥

La finalul acestei povești de viață, nu putem decât să ne luăm pălăria în fața Ancăi Țurcașiu. După o căsnicie de peste două decenii care părea sortită eșecului din cauza unor motive hilare, artista a reușit să treacă mai departe cu fruntea sus și cu un nou iubit alături.

Iar dacă mai adăugăm și umorul cu care a privit întreaga situație, putem spune că divorțul a fost, pentru ea, un nou început plin de culoare și zâmbete. La urma urmei, nu degeaba se spune că râsul e cel mai bun leac! 😁


Marele Gânditor

Marele Gânditor, cunoscut pentru capacitatea sa uimitoare de a se pierde în gânduri timp de ore întregi, este un scriitor celebru care a reușit să îmbine filozofia profundă cu umorul savuros. De la întrebări existențiale precum "De ce pâinea se arde doar pe o parte?" până la dileme cotidiene precum "Cât de multă pizza este prea multă?", el explorează misterele vieții cu o pană în mână și un zâmbet ironic pe buze. Operele sale sunt pline de glume subtile, jocuri de cuvinte și observații hilare care te fac să râzi și să gândești în același timp. Marele Gânditor nu doar că inspiră, dar și distrează, devenind astfel un adevărat maestru al cuvintelor și al râsetelor.