După o relație de un deceniu și câteva amânări, în sfârșit, Lora și Ionuț Ghenu și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile și a lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă a fost emoționantă, prilej cu care mirele a mărturisit că acesta este cel mai special moment din viața lui, la care a visat încă din copilărie.

Pentru Ionuț Ghenu, ajungerea în fața altarului a reprezentat împlinirea unei dorințe arzătoare, nutrite încă din anii fragezi. Emoțiile au dat năvală în momentul în care și-a văzut aleasa îmbrăcată în rochie de mireasă, așteptându-l să-și unească destinele pentru totdeauna.

"E un moment super special pentru mine și l-am așteptat încă de când eram mic. Mi-am dorit. Pentru mine este cel mai special moment din viața mea și până acum a fost chiar așa cum am visat", a mărturisit Ionuț, copleșit de trăiri.

Deși au trecut prin momente dificile, în care planurile li s-au dat peste cap în repetate rânduri, în cele din urmă, Lora și Ionuț au reușit să treacă peste toate obstacolele și să-și concretizeze dorința de a fi soț și soție. Artista a dezvăluit că 2024 a fost anul ales de univers pentru evenimentul mult așteptat.

"Am amânat de multe ori, dar iată că a fost 2024 momentul. Este un an foarte special, un an karmic, un an cu o energie foarte puternică și anul acesta ne-a ales pe noi. Suntem fericiți", a explicat Lora.

În această zi specială, mirii au fost înconjurați de persoane de suflet care i-au sprijinit necondiționat de-a lungul relației. Lora a vorbit cu drag despre nașii Sanda și Nicoleta, cărora le-a mulțumit pentru susținerea neobosită.

"Pe nași îi iubim foarte mult, ne-au ajutat în toată relația noastră. Au fost lângă noi de la început și abia așteptăm să plecăm într-o vacanță", a spus emoționată miresa.

După oficierea cununiei religioase, nuntașii s-au îndreptat către un cadru de basm din Snagov. Aici va avea loc petrecerea de pomină, unde mirii vor dansa valsul alături de fiica nașilor, tânăra artistă Francis, pe care Lora a cunoscut-o în timpulcând făcea parte din juriul emisiunii Next Star.

"Am ales ca la valsul mirilor să ne cânte Francis, este fata nașilor noștri, pe care am cunoscut-o când eram în juriu la Next Star și ea era un copil mic. A cântat superb și acum iată că îmi cântă valsul mirilor. Abia aștept!", a dezvăluit Lora cu entuziasm.

Potrivit spuselor miresei, la nunta lor nu se vor regăsi prea multe tradiții și obiceiuri, ea refuzând categoric ideea furatului miresei. Lora dorește să se bucure din plin de fiecare clipă a serii de neuitat și a pregătit o petrecere tare pe cinste, cu mai mulți artiști renumiți printre invitați.

"Nu mă fură nimeni. Nu vreau să ratez nicio secundă din această seară. Asta cu furatul miresei este un obicei barbar, de acolo s-a pornit și s-a tot adaptat pentru amuzamentul oamenilor și relaxarea miresei. Eu dacă o să fiu obosită o să mă duc puțin în spate, că avem o cameră acolo și am să stau întinsă 20 de min să îmi revin", a afirmat Lora, hotărâtă să se distreze pe săturate.

Pentru a asigura o atmosferă de neuitat, mirii au pus la cale un adevărat maraton al distracției. Printre vedetele care vor urca pe scenă și vor dăscăli petrecăreții se numără și trupa de certă renumită Zdob și Zdub.

"Atmosfera de la nuntă o să fie animată de mai muți artiști cunoscuți, printre care se numără și trupa Zdob și Zdub", a dezvăluit Lora, lăsând să se înțeleagă că nunta lor va fi una memorabilă.

Pentru a se simți împlinită în multiplele ei ipostaze de mireasă, Lora a pregătit câteva ținute spectaculoase. Ea a dezvăluit că își va schimba rochia inițială în timpul valsului mirilor, pentru a reveni apoi la creația inițială, menită să o pună în valoare în chip desăvârșit.

"Rochia o schimb la valsul mirilor, iar apoi mă schimb înapoi în rochia aceasta frumoasă", a precizat Lora, lăsând întrezărite doar câteva detalii despre apariția ei senzațională.

În așteptarea zilei nunții, Lora a trecut prin momente de intensă emoție și agitație. Vedeta a postat mai multe imagini cu rochia sa de prințesă, dezvăluind că a fost nevoită să amâne de două ori evenimentul din cauza unor situații neprevăzute.

"După două amânări și aproape un deceniu de relație a venit ziua cea mare", a scris Lora pe rețelele de socializare, alături de o fotografie emoționantă în care apare îmbrăcată în rochie albă, zâmbitoare și fericită.

Ceremonia nunții a reprezentat un moment cu adevărat magic, în care două povești de viață și-au întâlnit firele. Lora și Ionuț formează un cuplu de aproape zece ani și au trecut prin multe încercări, dar dragostea lor a rezistat tuturor obstacolelor.

"Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de zece ani, iar acum au făcut, în sfârșit, pasul cel mare. Cererea în căsătorie a avut loc cu ani în urmă, însă mereu planurile de nuntă le-au fost date peste cap, asta până acum", se arată în articolul de referință.

După atâția ani de iubire neîmpărtășită, fanii cuplului își pun mari speranțe în reușita deplină a nunții. Toată lumea este curioasă să afle cum vor decurge lucrurile și cât de spectaculoasă va fi petrecerea, mai ales că mirii au promis surprize pe măsură.

"Toată lumea știe povestea noastră și ne iubește toată lumea care o să fie în seara asta acolo", a precizat Lora, sugerând că invitații sunt la curent cu periplul lor sentimental și îi susțin necondiționat.

După ce vor trage ultima sudoare de pe ringul nunții, Lora și Ionuț Ghenu au de gând să se relaxeze într-o vacanță romantic. Deși deocamdată nu au dezvăluit destinația, cert este că mirii își vor petrece luna de miere într-un cadru de poveste.

"Abia așteptăm să plecăm într-o vacanță", a lăsat să se înțeleagă Lora, făcând deja planuri pentru escapada amoroasă de după nuntă.

Fie ca povestea de dragoste a celor doi artiști să fie una fără sfârșit și să găsească fericirea pe care o merită! Le urăm casă de piatră și o căsnicie plină de iubire și înțelegere.


Marele Gânditor

Marele Gânditor, cunoscut pentru capacitatea sa uimitoare de a se pierde în gânduri timp de ore întregi, este un scriitor celebru care a reușit să îmbine filozofia profundă cu umorul savuros. De la întrebări existențiale precum "De ce pâinea se arde doar pe o parte?" până la dileme cotidiene precum "Cât de multă pizza este prea multă?", el explorează misterele vieții cu o pană în mână și un zâmbet ironic pe buze. Operele sale sunt pline de glume subtile, jocuri de cuvinte și observații hilare care te fac să râzi și să gândești în același timp. Marele Gânditor nu doar că inspiră, dar și distrează, devenind astfel un adevărat maestru al cuvintelor și al râsetelor.