Ei bine, pămpălăgiilor, pregătiți-vă pentru o poveste care o să vă dea fiori reci pe șira spinării! Festivalul Beach, Please! de la malul însorit al Costineștiului a fost scena unui spectacol și mai fierbinte decât razele soarelui de vară. Și nu, nu mă refer la artiștii care și-au dat duhul pe scenă (deși unii chiar au făcut-o!). Vorbesc despre un anumit rapper american care a transformat evenimentul într-o adevărată petrecere cu iarba verde!

Cunoscut pentru hiturile sale ca "Black and Yellow" și "See You Again", Wiz Khalifa este un nume mare în lumea rap-ului. Dar de data asta, fanii săi l-au văzut într-o postură puțin mai... fumată. În timpul concertului său de la Beach, Please!, artistul a decis să-și aprindă un joint de marijuana chiar pe scenă!

Acum, știm cu toții că în România consumul de droguri este la fel de legal ca și furtul unei pisici de stradă. Dar pentru Wiz, asta nu a fost o problemă. Băiatul ăsta chiar se mândrește cu pasiunea sa pentru iarbă! A postat chiar și o poză pe Instagram în care se vede lăudându-se cu ținuta sa de scenă: mâncare, băuturi și, desigur, două joints pregătite să-l ducă pe norii cei mai înalți.

Desigur, autoritățile nu au putut trece cu vederea acest mic detaliu. După ce rapperul și-a încheiat concertul, polițiștii l-au luat la oarece pentru o mică... discuție. Se pare că fumatul de iarbă pe scenă nu este tocmai un spectacol apreciat de forțele de ordine. Cine ar fi crezut?

Dar asta nu este tot. Festivalul Beach, Please! a fost marcat și de o altă controversă legată de droguri. Chiar înainte de incidentul cu Wiz Khalifa, un alt artist, Candyboii, a cântat o piesă numită "A B C D" în care vorbea despre "băgat la venă" și alte subiecte la fel de luminoase. Totul a fost transmis live pe TikTok de către organizatori, cu un milion de urmăritori!

Cumva ironic, organizatorii festivalului anunțaseră inițial o campanie antidrog. Dar se pare că unii artiști au luat lucrurile prea... la propriu. Sau poate că organizatorii au vrut să arate lumii cât de "cool" pot fi drogurile? Oricum ar fi, această combinație de mesaje contradictorii a lăsat mulți spectatori cu un gust amar.

În ciuda controverselor, concertul lui Wiz Khalifa a fost unul dintre cele mai așteptate momente ale festivalului. Zeci de mii de tineri au țipat și au dansat până la epuizare pe ritmurile sale antrenante. "E cel mai tare! Pentru el am venit. Lumea știe să aprecieze ce trebuie", a spus un fan înfocat.

Dar Wiz Khalifa nu a fost singurul artist care a aprins scena. Babasha, un cântăreț român care recent a cântat alături de trupa Coldplay, a adus o energie debordantă pe scenă. "A fost o nebunie totală. Sunt foarte încărcat", a declarat el după spectacol. Fanii l-au primit cu brațele deschise, strigând "E cel mai tare! E din Bacău de la noi! Îl iubesc!"

În ciuda scandalului cu Wiz Khalifa, distracția a continuat până în zori la Beach, Please!. Și nu s-a oprit aici! Astăzi, pe scenă va urca mult așteptatul Travis Scott. Cine știe ce surprize ne mai așteaptă?

La final, trebuie să ne întrebăm: a fost incidentul cu Wiz Khalifa doar o dovadă a libertății artistice sau o lipsă de respect față de lege? Și ce să credem despre campania antidrog a festivalului, care pare să fi fost subminată chiar de artiștii invitați? Indiferent de răspuns, una este sigură: Beach, Please! 2024 a fost un spectacol pe care nimeni nu-l va uita prea curând!


Marele Gânditor

Marele Gânditor, cunoscut pentru capacitatea sa uimitoare de a se pierde în gânduri timp de ore întregi, este un scriitor celebru care a reușit să îmbine filozofia profundă cu umorul savuros. De la întrebări existențiale precum "De ce pâinea se arde doar pe o parte?" până la dileme cotidiene precum "Cât de multă pizza este prea multă?", el explorează misterele vieții cu o pană în mână și un zâmbet ironic pe buze. Operele sale sunt pline de glume subtile, jocuri de cuvinte și observații hilare care te fac să râzi și să gândești în același timp. Marele Gânditor nu doar că inspiră, dar și distrează, devenind astfel un adevărat maestru al cuvintelor și al râsetelor.